Drala

Drala

Nemo

BørnekagerPosted by Didde Mon, October 01, 2012 10:12:30

Denne kage var SÅ hyggelig at lave. Jeg er vild med filmen Nemo, og synes figurerne er søde og sjove, derfor var det hyggeligt at sidde og forme dem, og se dem "komme til live". Jeg har lagt flere billeder ind end jeg normalt gør, men syntes at der var så mange detaljer. Nemo kom på den mindste kage, da han jo var blevet væk fra alle de andre :) Den største kage bestod af mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel, og den mindre af vanille/marcipanbunde lagt sammen med hindbærmousse. Begge blev smurt op med IMBC og ovetrukket med fondant. Alle figurer samt pynt var naturligvis håndlavet og af fondant.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Didde Wed, October 24, 2012 10:46:45

Hej. Hvor er det dejligt at du kan lide min side. Tusind tak :) Og ja, man kommer hurtigt til at bruge alle sine penge på diverse kageting, men det er hyggeligt, og jeg håber du får lige så meget glæde af at lave kage som jeg har.

Mht øjne, så er de lavet af tyndt tyndt tyndt udrullet fondant, som er udstykket med små runde udstikkere. Jeg bruger gerne runde tyller, da de fungerer glimrende, og har en lille bitte diameter. Nogle gange har de nogle billige sæt i Netto med en masse runde tyller i forskellige størrelser. Den hvide farve skal være størst, så den farvede, og til sidst den sorte. Sæt evt en MEGET lille hvid prik i den sorte for at skabe lidt liv.

Og du har helt ret, den sorte streg mellem hvid og orange på Nemo er lavet med den spiselige tusch :)

Spørg endelig løs hvis jeg kan hjælpe med noget mere.

Smil fra Didde

Posted by pia jørgensen Tue, October 23, 2012 17:58:32

hej Didde

sikke en fantastisk side

det var lidt tilfældigt jeg landede her da jeg søgte under fondant figurer

men wow er helt vild med din nemo kage og vilrigtig gerne lære kunsten at arbejde med fondant, har købt mig halvt fattig i diverse ting og sager med bla færdig fondant, paste farver sådan en smatr pakke med 8.farver i og lidt arbejds redskaber samt andre små ting jeg lige fik lyst og prøve af..

hvordan laver du øjnene og tegner op mellem farverne eks i nemo

der er orange på siden og så hvid med sorte linier

er det mon den her smarte tusch man kunne købe ??

evt send mig en mail vil så gerne lære :0)

mullemor3@hotmail.com