Drala

Drala

Kage til Hollie Nolia

Kager til pigerPosted by Didde Sat, March 05, 2016 15:21:52

Hooooold nu op hvor blev jeg glad da Mascha Vang valgte lige præcis mig til at lave kagen til Hollie Nolias 3 års fødselsdag :) Det er nemlig sådan at jeg er ret vild med kvinden ;) Jeg synes sgu hun gør det godt, og jeg elsker hendes synspunkter på mange ting og sager. Så jo, det betød alligevel en hel del at glæde hende med denne kage.

Hun havde søgt på hendes blog efter en til at lave kagen, og UTROLIG mange havde skrevet til hende, mig incl. Jeg hørte intet, og tænkte at muligheden nok var gået til en anden, så jeg blev ret overrasket da der onsdag formiddag tikkede en mail ind fra hende. Så jeg fik jo pludselig travlt :0 Heldigvis gik jeg på det tidspunkt hjemme med en nyligt opereret ankel, så jeg gik igang med det samme.

Nok om alt det ;);)
Hollie Nolia skulle have en kage med hendes yndlingstvserie, Doc McStuffin. Puha mennesker er jo ikke ligefrem min super favorit ting at lave. Men jeg synes det gik. Mascha blev i hvert fald rigtig rigtig glad. Og så bliver jeg jo glad :)
Kagen bestod af vanille/marcipanbunde og chokoladefrosting. Jeg ønskede at lave den så børnevenlig som muligt for Hollie Nolias skyld, og jeg ved fra bloggen at hun elsker chokolade.
Alt pynt er lavet i hånden...præcis som det plejer at være :)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.