Drala

Drala

Call of Duty

Kager til drengePosted by Didde Mon, June 08, 2015 22:58:21

Så fik jeg også prøvet det. At lave en pistol, en håndgranat og et patronbælte :) Det var Mathias som blev 10 år, og den slags skal selvfølgelig fejres med dejlig kage. Og når nu fødselsdagsbarnet spiller meget Call of Duty, hvorfor så ikke lave en Call of Dutykage :) Det var i hvert fald Mathiaś ønske. Alt pynten lavede jeg i hånden og af gumpaste. Kagen bestod af vanille/ marcipanbunde, jordbærmousse og lys chokoladetrøffel.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanne Tue, June 09, 2015 15:57:10

Okay, men kan man spise det. Gumpaste !? Det er i hvert fald godt modelleret.
Det er længe siden jeg har lavet kager. Kundtberkram er blevet omlagt til kunst nu, så jeg har ikke lavet kager siden.

Posted by Didde Tue, June 09, 2015 09:36:08

Ja den er på en måde lidt skræmmende ;) Jeg tænkte da også over det da jeg Googlede ord som håndgranat, pistol, patronbælte og kikkertsigte. Ha ha.
Jeg synes gumpaste er nemmere da det er blødere og tørrer hurtigere op.
Smil fra Didde

Posted by Hanne/KunstnerKram Tue, June 09, 2015 07:25:13

Hvor er den sjov og en anelse skræmmende. Men med en mand som er soldat, kunne jeg godt gemme denne kage til inspiration. Jeg har tegnet en kampvogn til ham. Den skal jeg så lave en ny version af, efter ønske, så ham får en mere. Jeg har aldrig prøvet det gumpaste. Er det svært/nemmere end at modellere i fondabt ? VH Hanne/KunstnerKram