Drala

Drala

Barnedåb og dyr

DåbskagerPosted by Didde Mon, June 08, 2015 22:51:42

Asger hed den lille dreng som skulle modtage denne kage på hans dåbsdag :) Asgers helt utrolig søde forældre havde givet mig helt frie hænder til både design og smag. Eneste krav var at der skulle være noget lyseblåt. Jeg fandt inspiration på nettet til dyrene, og tog udgangspunkt i dem. Derfor blev kagen lyseblå og lysegul, med lidt farvespil i dyrene. Jeg har muligvis nævnt det før, men jeg synes den store udfordring med dåbskager til drenge, er at finde nogle gode farver. Det duer ikke for mig at lave den blå og blå. Det bliver for koldt at se på. Denne blev så fin med det helt lyse gule. Asgers forældre blev heldigvis rigtig glade, og så bliver jeg jo glad :)
Under pynten gemte der sig mudcakebunde, hindbærmousse og karamelmousse.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bitten Fri, June 19, 2015 12:11:37

Bliver helt rørt når jeg ser billederne og læser teksten :-)
Vi var så ovenud tilfredse og lykkelige over kagen, den var så perfekt og smagte tilmed himmelsk! Vi havde absolut ingen skrupler med at give frie hænder - og gør det gerne igen!
Når engang Asger bliver gammel nok til at forstå, det er hans dåbskage på billederne, ved vi, han vil synes han fik verdens flotteste kage! :-)