Drala

Drala

Fodboldtrøje

KonfirmationskagerPosted by Didde Sun, June 08, 2014 09:59:52


Denne konfirmationskage var til en sød ekskollega som skulle holde konfirmation for hendes søn, Stian. Stian spiller fodbold i den klub som står på trøjen, og selvfølgelig med nummer 13 :)
Denne kage bestod af mudcakebunde lagt sammen med jordbærmousse tilsat frysetørrede jordbær. Den var opsmurt med italiensk marengssmørcreme, og overtrukket med fondant. Angående denne fondant, så brugte jeg den fra kagebutikken, og jeg oplevede at der var en masse sukkerkrystaller i, som jo ikke kan tage imod farve :( Jeg tog billeder af det og sendte en klage til kagebutikkens mail, men har aldrig fået svar tilbage. Virkelig dårlig service synes jeg. Det er tvivlsomt om jeg gider handle der igen. Rigtig surt, for deres fondant er i øvrigt god og har en dejlig smag.
Nok om det, synes bare i skulle vide det ;)
Jeg har selvfølgelig skåret logo og skrift i hånden som jeg plejer. Ingen sukkerprint hos mig ;)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Didde Tue, April 28, 2015 21:12:52

Hej :)
Mange tak :)
Jeg lavede en aflang kage og en lille firkantet. De stod og satte sig i de forme de blev bagt i. Jeg skar dem først til efter de havde sat sig.
smil Didde

Posted by Miepige Sun, April 26, 2015 15:34:59

Hvor er den fin :-) Hvordan får du den så pæn når der ikke er en form til at støbe den i mens den sætter sig?