Drala

Drala

Chokoladeglaze

OpskrifterPosted by Didde Sun, October 20, 2013 18:07:59
Denne glaze er utrolig nem og hurtig at lave, den smager godt og ser flot ud. Jeg har brugt mørk chokolade 67% og det fungerede rigtig fint. Til gengæld går det ikke med hvid chokolade. Det blev alt for tyndt, så måske der bare skal tilsættes mere chokolade, men det har jeg ikke forsøgt mig med.

Portionen rækker til en alm 25 cm springform, som jeg har brugt den på chokoladekagen ( se billede under andre kager ).

½ cup piskefløde
113 gr mørk chokolade
2 tsk glucosesirup
1 tsk vanilleessens

Piskefløde og chokolade smeltet over vandbad til det homogent og blankt. Det tages af varmen og tilsættes glucose og vanille, og køles herefter til stuetemperatur eller til det har den ønskede konsistens.
Det er nu klar til brug :):)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Aleksandra Sun, June 28, 2015 01:55:29

Hvis du skal lave den med hvid chokolade skal du nok brug husblas. Jeg har Meyers chokolade bog, der bliver husblassen brugt hver gang man enten laver chokolade mousse med hvid chokolade eller andre ting..