Drala

Drala

Duplokage

BørnekagerPosted by Didde Mon, September 23, 2013 07:52:07

Så blev det tid til Carolines fødseldsdag igen. Sidste år fik hun Nemokager, og i år skulle det så være kage inspireret af et Duplospil hun synes er sjovt.
Kagen skulle være til knap 30 personer, og jeg blev hurtig enig med mig selv om at den skulle være i to etager, da jeg gerne ville lave en "skovdel" og en "himmeldel".
"Himmeldelen" bestod faktisk af to kager som stod oven på hinanden for at skabe lidt højdeeffekt, og fordi jeg gerne ville afprøve min nye airbrush ;)

Kagerne i både bund og top bestod af det samme, nemlig Mudcake, hindbærmousse og mørk chokoladetrøffel. De var smurt op med italiensk marengssmørcreme, og den nederste var overtrukket med indfarvet fondant, mens den øverste var overtrukket med hvid fondant, som så blev malet blå med airbrush. Det kræver helt sikkert øvelse, og dette var den første jeg prøvede på.

Alt pynten havde jeg selvfølgelig lavet selv ;)

Stort tillykke til Caroline med de 2 år, jeg håber hun blev glad for kagen og kunne genkende figurerne :)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Thu, September 26, 2013 21:31:17

Stort smil og glæde da hun så "ninaer" på kagen. Hun var henne og åbne køleskabet mange gange inden den kom på bordet , for at sikre sig den stadig var der. Og alle gæsterne blev enige om at du endnu en gang havde lavet et mesterværk. Den smagte som sædvanlig fantastisk.