Flødebolleguf
OpskrifterPosted by Didde Tue, June 25, 2013 12:01:09Nok til 25 cupcakes.
5 æggehvider
1½ cup sukker
1 tsk vanilleekstrakt
Kom æg og sukker i en metal eller glasskål som tåler varme. Placer skålen over en lille gryde med simrende vand, og pisk det med elpiskeren til sukkeret er HELT opløst. Det tager 4-5 min. Sørg for at piske helt i bund så æggehviderne ikke koger.
Tag det af varmen og pisk fortsat 10 min til du har en tyk og klæbrig masse. Tilsæt vanilleekstrakt og pisk igen kortvarigt til det hele er godt blandet.
Klar til brug :)
Posted by Didde Mon, May 19, 2014 18:29:51
Hej :) Jeg bruger past æggehvider. Skulle jeg lave det til os selv ville jeg godt turde bruge alm, men tør ikke til andre. Tror godt du kan bruge vanillesukker, men så tilsæt det sammen med det alm sukker. Smil
Posted by Benedicte Sun, May 18, 2014 14:14:49
Skal æggehviderne være pasteuriserede ? 😊 og kan man bruge vanille pulver i stedet ? 😊