Drala

Drala

En drenge og en pigekage

BørnekagerPosted by Didde Mon, May 20, 2013 13:00:36

Ja det var mange billeder, jeg ved det godt, men jeg vil jo så gerne vise jer mine kreationer :)

Kagerne her var til min kollega hvis børn havde fødselsdag. Mads ville gerne have en kage som var blå med LOLlogo, sværd og hans navn. Maya ville gerne have en kage med pink blomster i forskellige nuancer, hjerter og hendes navn. Altså en rigtig drengekage og en rigtig pigekage :)

Begge kager bestod af mudcakebunde lagt sammen med jordbærmousse tilsat frysetørrede jordbær i det ene lag og lys chokoladetrøffel i det andet lag. Den italienske marengssmørcreme som kagerne var smurt op med var tilsat jordbæressens.

Overtrækket var fondant, og alt pynt havde jeg lavet af gumpaste fra Satin ice. Sværdene er i øvrigt stivet af med en træpind.

Min kollega blev rigtig glad da hun hentede kagerne, og jeg er spændt på at høre hvad Mads og Maya synes. Stort tillykke til dem begge :)

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Didde Sat, June 08, 2013 23:07:39

Hej. Jeg har printet en kopi ud i den str jeg skulle bruge. Klippet det ud og skåret tyndrullet fondant ud efter det. Først den sorte plade, som jeg har duppet med grå farve på en skumklud, og malet grå/grøn i kanten. Derefter bogstaverne i sorte og så de gule som skal være lidt mindre end de sorte så kanterne ses. De gule er efterfølgende malet med guld. Er det til at forstå ? Smil fra Didde

Posted by Lise, Cakeateer Sun, June 02, 2013 23:07:22

Hej Didde, de er superflotte! Hvordan har du lavet LL-logoet? Jeg har fået en forespørgsel på en kage i samme stil :)

Posted by Didde Tue, May 21, 2013 21:08:50

Hej Vibe. Mange tak for dine søde ord :)

Posted by Vibe Tue, May 21, 2013 13:08:34

Smukke - som altid når du har været igang :)