Drala

Drala

Minecraft

Kager til drengePosted by Didde Sat, November 10, 2012 14:17:50

Puha hvor denne kage har voldt mig problemer :( Jeg syntes ellers at jeg havde forberedt mig så godt som muligt.. Jeg havde talt hver en lille firkant på originalbilledet, og regnet ud hvor mange og hvor brede de skulle være, og hvor høj og bred kagen skulle være for at få det til at passe. Og hvad sker der... det passede OVERHOVEDET ikke da jeg satte firkanterne på. grr. Nå, men så måtte jeg putte færre på, hvilket resulterede i at mønsteret ikke passede.

Jeg kunne godt have overtrukket kagen med fondant inden firkanterne skulle på for at lette arbejdet, men jeg ville gerne undgå alt for meget fondant, så jeg brugte meget tid på at smøre kagen så præcist op som jeg kunne ( og det er IKKE nemt når det skal være SÅ lige og skarpt ). Men det gik nu meget godt, og reddede mig også i den sidste ende tror jeg.

Tænk at så "simpel" en kage skulle vise sig at være en af de mest udfordrende jeg har lavet :0

Nu håber jeg at nevøen bliver glad og ikke ser alle de fejl som jeg ser ;)

I øvrigt bestod den af mudcakebunde lagt sammen med lys chokoladetrøffel.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Astrid Wed, October 08, 2014 10:29:49

Den er vildt flot :o)

Posted by Merete Fri, January 10, 2014 19:33:27

Den er super flot. Jeg skal lave en i morgen og min største udfordring har været at finde en firkantet udstikker. Jeg har rendt rundt i alle forretningerne i dag. Det er endt med, at min mand har fikset en legoklods til formålet (den skulle lige files lidt her og der), så mine firkanter bliver noget større - men mon ikke det går.