Drala

Drala

Toms skildpaddecreme

OpskrifterPosted by Didde Mon, October 01, 2012 18:31:48

Portionen rækker til et enkelt lag fyld i en alm 25 cm kage.

2 Toms skildplader eller 6 kæmpeskildpadder

50 g mørk hakket chokolade

½ L piskefløde

Piskefløden bringes til kogepunktet. Skildpadder samt chokolade hakkes og kommes i en skål. Tilsæt fløden til chokoladen lidt ad gangen, og rør forsigtigt mellem hver gang, så du ender op med en ensartet og blank masse.

Dæk skålen med madfilm HELT ned på chokoladen så der ikke dannes kondens.

Stil på køl i minimum 8 timer, og pisk herefter op til en luftig creme. Pas på, piskes der for længe vil cremen gryne og står ikke til at redde.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mette Fri, July 05, 2013 11:52:45

Den er bare vildt go! Jeg puttede den i fryseren indtil den var helt kold da vi var i tidsnød og det gjorde ingen forskel. Kan klart anbefales :D

Posted by Tina Tue, January 01, 2013 17:11:21

Den skal jeg forsøge mig med Didde - lyder så godt