Drala

Drala

Beagle

3DkagerPosted by Didde Wed, April 02, 2014 11:17:24

Min gamle klassekammerat Charlotte udfrodrer mig gang på gang når hun skal bruge kage til hendes børns fødselsdag. Og denne gang var ingen undtagelse ;) Willam havde frit valg denne gang, og valgte at jeg skulle lave deres hund Gizmo i mudcake og chokoladefrosting.
Der er ikke andet for end bare at kaste sig ud i det når man står med et projekt som dette. Bage en masse kage så man ved der er nok hvis der skæres forkert, og så ellers bare begynde at skære. Og der går meget kage til. Meget mere end hvis jeg normalt skulle lave til 25 personer, som denne hund var til. Jeg lavede kroppen for sig og hovedet for sig, overtrak dem med hvid fondant,og samlede dem herefter inden jeg gik igang med min Airbrush.
Her bliver det så igen en lille smule nervepirrende. Der er bare ingen vej tilbage når først farven er lagt på, så det gælder om at gøre sig klart hvor og hvor meget der skal farves. Puha. Men det gik sådan ok. Jeg er ikke specielt øvet udi Airbrush endnu, men den er absolut optimal til opgaver som denne.
Jeg penslede øjne og snude med en blanding af glucose og vodka for at få blank og levende effekt.

William og resten af hans søde famile blev super glade for min gengivelse af deres Gizmo, så nu er jeg bare spændt på hvad de finder på næste gang ;)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post182