Drala

Drala

Pastelfarver til Jonas

DåbskagerPosted by Didde Mon, February 17, 2014 10:51:41

Som nogle måske har opdaget, kommer der ikke helt så mange kager fra min hånd som der plejer. Det skyldes at der er dukket noget op i mit liv, som jeg er nødt til at bruge en del tid på. Heldigvis er det en god ting, og noget jeg elsker at bruge tiden på :)
Men der kommer stadig kager her på Drala et par gange om måneden.
Denne dåbskage lavede jeg forleden til en god kollega, som efterhånden har fået mange kager fra mig :) Denne gang skulle deres dejlige søn Jonas døbes, og jeg fik fuldstændig frie hænder til designet. Ideen her så jeg på nettet for noget tid siden, og syntes bare at den var så sød, så det var det lille Jonas skulle have. Til dem som ikke har luret det, er det nedefra en tromme, en bog, en klods, en bold og en elefant.
Der var lidt forskelligt i kagerne. I trommen var der 3 mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. I bogen, 2 mudcakebunde og hindbærmousse. I klodsen, 2 mudcakebunde og chokoladetrøffel, og i bolden kun mudcake :)
Hele herligheden var smurt op med italiensk smørcreme og overtrukket med fondant. Elefanten modellerede jeg i fondant tilsat tylosepulver.

Tillykke til søde lille Jonas med det fine navn.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post176