Drala

Drala

Hello Kitty og elefanter

Kager til pigerPosted by Didde Sun, June 02, 2013 16:35:35

Min mindste niece blev seks år, og hun sagde til mig at hun gerne ville have en kage med Hello Kitty, en babyelefant, en morelefant og noget græs. Og hvad hun ønsker skal hun få :) De er søde mine niecer, for de tager figurerne af kagen inden den bliver serveret, og så gemmer de dem på deres værelse som en slags pynt. Så da denne kage blev serveret stod der kun Louisa 6 år på den, og intet andet ;)

Når jeg skal lave en figur i gumpaste, googler jeg billeder af det først. Feks elefanterne her. Til morelefanten googlede jeg bare siddende elefant, fandt det billede jeg kunne lide og modellerede elefanten ud fra det. Sådan noget som Hello Kitty kan man finde utrolig mange billeder af, både figurer som er lavet af gumpaste, og figurer der er tegnet eller malet, så det er bare at vælge :) Google billeder er min bedste ven når der skal findes inspiration.

Louisas kage bestod af mudcakebunde lagt sammen med chokoladefrosting. Striberne på siden var af fondant, og græsset er sprøjtet med royal icing. Figurer og diverse pynt lavede jeg af gumpaste.

Tillykke med fødselsdagen søde pige fra moster :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post150