Drala

Drala

Sejlbåd og rejse

Andre kagerPosted by Didde Fri, January 18, 2013 16:07:43

Disse kager var til min kusine, hvis ene kollega skulle ud og sejle i en længere periode, og derfor skulle have en afskedsfest. Der skulle være en båd, et logo for skolen og noget som symboliserede de varmere himmelstrøg.

Jeg havde først tænkt mig at lave to runde kager, hvor den ene skulle have en båd på toppen af RKT med logoet på sejlet, og den anden blomster og palmer. Jeg kunne ikke rigtig se det for mig, og havde en fornemmelse af at det ville blive for tøset med blomsterne og palmerne. Derfor blev det denne løsning, som jeg er tilfreds med.

Må indrømme at sejlet voldte mig en hel del problemer, da jeg ikke kunne få fat i en pind ( mast ) som var lang nok, hvorfor der ikke var "mast" nok under sejlet til at placere det stabilt i kagen. Derfor ligger sejlet også lige lovlig langt nede på båden. Jeg måtte også give den en wire foran sejlet da det blev ved at vælte :(

Selve båden består af vanille/marcipankage lagt sammen med chokoladefrosting. Kagen under båden består af det samme. Havet er lavet med royal icing nederst, som er "flosset" op med en tandstik og malet blåt. Dernæst er den nederste kage overtrukket løst med fondant, som så har fået en hvid royal icing kant der også er "flosset". Båden blev overtrukket og pyntet og placeret på havet, hvorefter en stribe af fondant er lagt rundt om. Denne fik også lavet kanter.

Den runde kage bestod af mudcake lagt sammen med hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. Den er smurt op med italiensk marengssmørcreme, og overtrukket med fondant. Pynten er lavet af gum paste.

Jeg undskylder for den underlige placering af billederne, men jeg kan desværre ikke finde ud af at rykke rundt på dem.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post124