Drala

Drala

Kage til Hollie Nolia

Kager til pigerPosted by Didde Sat, March 05, 2016 15:21:52

Hooooold nu op hvor blev jeg glad da Mascha Vang valgte lige præcis mig til at lave kagen til Hollie Nolias 3 års fødselsdag :) Det er nemlig sådan at jeg er ret vild med kvinden ;) Jeg synes sgu hun gør det godt, og jeg elsker hendes synspunkter på mange ting og sager. Så jo, det betød alligevel en hel del at glæde hende med denne kage.

Hun havde søgt på hendes blog efter en til at lave kagen, og UTROLIG mange havde skrevet til hende, mig incl. Jeg hørte intet, og tænkte at muligheden nok var gået til en anden, så jeg blev ret overrasket da der onsdag formiddag tikkede en mail ind fra hende. Så jeg fik jo pludselig travlt :0 Heldigvis gik jeg på det tidspunkt hjemme med en nyligt opereret ankel, så jeg gik igang med det samme.

Nok om alt det ;);)
Hollie Nolia skulle have en kage med hendes yndlingstvserie, Doc McStuffin. Puha mennesker er jo ikke ligefrem min super favorit ting at lave. Men jeg synes det gik. Mascha blev i hvert fald rigtig rigtig glad. Og så bliver jeg jo glad :)
Kagen bestod af vanille/marcipanbunde og chokoladefrosting. Jeg ønskede at lave den så børnevenlig som muligt for Hollie Nolias skyld, og jeg ved fra bloggen at hun elsker chokolade.
Alt pynt er lavet i hånden...præcis som det plejer at være :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post248

Disneys Frozen

Kager til pigerPosted by Didde Mon, January 26, 2015 20:25:22

Frozen, eller Frost, må da være den mest populære Disneytøsefilm længe :0 Mange mange har spurgt mig om jeg vil lave kage til deres små piger efter de har set denne, og det er jo dejligt. Det må jo betyde at den er fin :) Det skal ikke være en hemmelighed at jeg også er glad for filmen, og specielt Oluf :):) Derfor var det også en fornøjelse at lave denne kage, og Nannas mor blev simpelthen så glad da hun hentede den. Den var en overraskelse til Nanna, og jeg fik den sødeste sødeste video af hende da hun fik den.
Den bestod af mudcakebunde og hindbærmousse.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post220

Hello Kitty prinsesse

Kager til pigerPosted by Didde Mon, January 26, 2015 19:47:49

Da Majas mor fortalte mig om Majas interesser, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om hvordan hendes kage skulle se ud :) Det skulle være noget med lyserød, prinsesse og Hello Kitty, og så kan det jo nærmest ikke blive mere tøset. Jeg elsker det. Er vild med at lave de her tusse nusse tøsede kager :)
indeni var den også lidt lyserød. Den bestod nemlig af hindbærmousse og mudcakebunde.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post217

Hello Kitty cupcakes

Kager til pigerPosted by Didde Sun, November 24, 2013 22:14:53

En kollegas datter havde set nogle cupcakes jeg havde lavet for noget tid siden til min datter, og ville gerne have dem til hendes fødselsdag. Denne gang lavede jeg også en sørøverkitty og en kokkekitty, som jeg faktisk synes blev ret så fine :)
Under den fine overflade gemte der sig 7 stk med mudcake og 7 stk med vanille/marcipankage.
Alt pynt var lavet af gumpaste.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post168

Hip hop og sommerfugle

Kager til pigerPosted by Didde Tue, September 17, 2013 19:39:07

Sarahs forældre ville gerne forkæle hende med en særlig kage på hendes 15 års fødselsdag. De ønskede at der skulle være noget lyserødt og noget med en sommerfugl, da det er Sarahs kælenavn. Hip hop kunne godt være et tema, da Sarah danser det ofte, så min kage til hende kom til at se således ud.
I min verden hænger hip hop, peacetegn og graffiti sammen, og at det skulle være lyserødt var kun fantastisk :)

Navn og alder havde jeg udskåret i samme farver som blomsterne på peacetegnet, og placeret dem direkte oven på hinanden for at få en form for 3D effekt. At sommerfugle lige skulle gå igen i denne uge, er lidt sjovt, for SÅ tit laver jeg ellers ikke noget med sommerfugle.
Kagen bestod denne gang af mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. Den var smurt op med italiensk marengssmørcreme og overtrukket med cremefarvet fondant. Pynten var selvfølgelig hjemmelavet, og denne gang af fondant tilsat tylose.

Nu håber jeg bare at Sarah bliver rigtig glad, og at hun får en dejlig fødselsdag :)

  • Comments(1)//www.drala.dk/#post162

Hello Kitty og elefanter

Kager til pigerPosted by Didde Sun, June 02, 2013 16:35:35

Min mindste niece blev seks år, og hun sagde til mig at hun gerne ville have en kage med Hello Kitty, en babyelefant, en morelefant og noget græs. Og hvad hun ønsker skal hun få :) De er søde mine niecer, for de tager figurerne af kagen inden den bliver serveret, og så gemmer de dem på deres værelse som en slags pynt. Så da denne kage blev serveret stod der kun Louisa 6 år på den, og intet andet ;)

Når jeg skal lave en figur i gumpaste, googler jeg billeder af det først. Feks elefanterne her. Til morelefanten googlede jeg bare siddende elefant, fandt det billede jeg kunne lide og modellerede elefanten ud fra det. Sådan noget som Hello Kitty kan man finde utrolig mange billeder af, både figurer som er lavet af gumpaste, og figurer der er tegnet eller malet, så det er bare at vælge :) Google billeder er min bedste ven når der skal findes inspiration.

Louisas kage bestod af mudcakebunde lagt sammen med chokoladefrosting. Striberne på siden var af fondant, og græsset er sprøjtet med royal icing. Figurer og diverse pynt lavede jeg af gumpaste.

Tillykke med fødselsdagen søde pige fra moster :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post150

Hello Kitty muffins

Kager til pigerPosted by Didde Tue, March 19, 2013 09:58:20

Disse 27 søde muffins skulle min datter have med i skole til hendes fødselsdag. Hun blev 14 år, men dermed ikke sagt at Hello Kitty er ude ;) Sophie var faktisk skrigende glad da jeg fremlagde ideen for hende, så ingen tvivl om at det var noget der faldt i god jord :)

Det er simpelt at gå til, og kan laves i god tid i forvejen, således at det eneste der skal gøres når dagen nærmer sig, er at bage kagerne og give dem et tyndt lag smørcreme/frosting. Jeg havde ikke en Hello Kitty udtikker, og måtte skære alle 27 ud efter en skabelon. Det er muligt at jeg indkøber mig en udtikker når jeg finder en ;)

Jeg skar toppen af alle muffins for at få en lige flade at lægge "pladen" med Kitty på.

Farver og udseende på Kitty kan jo varieres alt efter hvad man ønsker.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post132

Isprinsesser

Kager til pigerPosted by Didde Sat, November 17, 2012 17:56:05

Kage til et par skøjteprinsesser :) En kollega ville gerne overraske hendes niecer med en kage, og det eneste krav var at der skulle være et par kunstskøjter på. Jeg kom frem til at man da må være isprinsesse når man løber på kunstskøjter. Derfor kom jeg snekrystaller, prinsessekroner og lyserøde roser på.

Skøjterne var faktisk ikke så svære at lave. De var lavet af Satin ice gumpaste, som virkelig var lækkert at arbejde med.

Kagen bestod af mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel, smurt op med italiensk marengssmørcreme og overtrukket med fondant.

Alt pynten var håndlavet og af førnævnte gumpaste.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post119
Next »