Drala

Drala

Call of Duty

Kager til drengePosted by Didde Mon, June 08, 2015 22:58:21

Så fik jeg også prøvet det. At lave en pistol, en håndgranat og et patronbælte :) Det var Mathias som blev 10 år, og den slags skal selvfølgelig fejres med dejlig kage. Og når nu fødselsdagsbarnet spiller meget Call of Duty, hvorfor så ikke lave en Call of Dutykage :) Det var i hvert fald Mathiaś ønske. Alt pynten lavede jeg i hånden og af gumpaste. Kagen bestod af vanille/ marcipanbunde, jordbærmousse og lys chokoladetrøffel.

  • Comments(3)//www.drala.dk/#post236

Farverige biler

Kager til drengePosted by Didde Mon, January 26, 2015 19:33:05

Jeg kan ikke huske om det er den 4. eller 5. kage jeg laver til min søde kollega Maria og hendes familie, men de har i hvert fald været nogle gode aftagere af mine kager :)
Denne gang skulle deres lille Jonas fejre hans første fødselsdag, og jeg fik fuldstændig frie hænder. Som i fuldstændig. Det er altså alligevel ikke så tit. Jeg havde set en noget lignende denne på nettet engang og synes ideen var sød, så det blev den. Tænker at det er noget en etårig muligvis kan forstå og synes er spændende at se på.
Maria og familien blev rigtig glade, og Jonas syntes også den var fin og god :)
jeg husker desværre ikke indholdet :0

  • Comments(1)//www.drala.dk/#post216

Skylanderkage

Kager til drengePosted by Didde Sun, November 24, 2013 22:48:07

Marius, som sidste år bestilte en Hulkkage, havde fødselsdag igen, og denne gang skulle det være skylander. Han er uden sammenligning den dreng der udfordrer mig mest på figurmodelleringsfronten ;) Jeg tror der er fordi det er så store figurer, og dermed har gumpasten svært ved at holde sig selv oppe. Som i kan se, har træmanden her også fået et træspyd op igennem sig for at holde faconen bare nogenlunde. Men som sagt var det en udfordring, og det er jo altid sjovt når det lykkes i sidste ende.
Kagen var den samme som sidste år, mudcake og chokoladefrosting. Meget børnevenligt.
Så er der kun tilbage at ønske Marius et stort tillykke med de 5 år og en rigtig god Skylanderfødselsdag :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post170

Biler og logoer

Kager til drengePosted by Didde Tue, April 23, 2013 19:53:30

En af mine kollegers søn skulle "ikke-konfirmeres", og derfor holde middag for familie og venner. Han har siden han var en lille dreng været helt og aldeles glad for biler, hvorfor det var helt naturligt at der på hans kage skulle være logoerne på de 4 bilmærker han er gladest for :)

Jeg har lavet logoerne ved at skære dem ud i gumpaste, hvorefter jeg har brugt dust til at skabe "liv" og effekter. Feks er Mercedes skåret ud i lysegrå, og dustet/malet med skyggegrå og hvid. Tyren på Lamborghini er skåret ud i lys gylden brun og dustet/malet med brune nuancer. Det sjove ved at lave denne her slags pynt, er at man bliver så klog på hvordan de ser ud i detaljerne. Jeg glemmer nok aldrig at der er en tyr på Lamborghinilogoet feks ;)

Kagen bestod af vanille/marcipanbunde lagt sammen med tobleronecreme, og smurt op med italiensk marengssmørcreme.

Overtræk og kant var fondant, og logoerne var skåret i gumpaste.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post141

fodboldstøvler til William

Kager til drengePosted by Didde Fri, April 05, 2013 18:16:43

Så blev det tid til at finde mine fodboldstøvleudstikkere fra JEM frem. William ønskede sig en kage med fodboldstøvler og fodbold på, så det var jo skønt at få lov at bruge noget af mit værktøj.

Designet er enkelt, så jeg følte at jeg blev nødt til at gøre noget spændende med navnet, og da han ville have grøn, hvid og sort blev det denne løsning, som jeg faktisk synes fungerer. Stjernerne var ikke en del af ønsket, men jeg syntes de gjorde noget godt for helheden, og heldigvis blev de glade for det også.

Kagen var til en gammel klassekammerats søn, og de har fået kage fra mig nogle gange før. Det er simpelthen hyggeligt at gense en gammel veninde. Det nyder jeg meget :)

Under det grønne gemte der sig en kage som bestod af mudcakebunde og chokoladefrosting ( det samme som de andre gange ). Skoene og fodbolden var lavet af Satin Ice Gumpaste ved hjælp af JEM cuttere.

De fik også Beagle cakepops, om er under cakapopskategorien.

Tillykke til William med de 8 år.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post137

Johan 18 år

Kager til drengePosted by Didde Sun, December 23, 2012 11:01:08

En af min søns venner blev 18 år og skulle selvfølgelig fejre det. Han går meget i at skate, så det blev temaet på kagen. Jeg fandt nogle billeder på nettet af nogle skatere, printede dem og klippede dem ud, og brugte dem som skabelon til at udskære dem i sort fondant så de var spiselige. Navn og tal blev lavet i en ny mould jeg har fået af min mand. Jeg har længe ledt efter nogle store bogstaver som er pæne, og disse er perfekte :)

Kage og fyld blev bestemt af moren, som valgte mudcake og hvid chokoladetrøffel.Den blev smurt op med marengssmørcreme og overtrukket med fondant.

Nu håber jeg bare at søde Johan bliver glad for den :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post123

Hulk i en vulkan :0

Kager til drengePosted by Didde Thu, November 22, 2012 21:11:46

Det er alligevel ikke hver dag man laver en kage, hvor Hulk kommer op af en vulkan, men netop dette var ønsket fra en lille gut, som skulle holde 4 års fødselsdag i børnehaven, og så gør jeg da mit ypperste for at opfylde det ønske :)

Det var lidt en udfordring med ham Hulk, da han virkelig har store og markante muskler. Det virkede helt overdrevet og alt for voldsomt da jeg sad med det, men da jeg viste ham til familien, syntes de bare at han var fin :)

For en gangs skyld var det en kage uden fondantovertræk. Den var smurt op med chokoladefrosting og royal icing. Lavaen samt bladene var også sprøjtet med royal icing. Meen helt fondantfri var den nu ikke, da både Hulk og palmer var lavet af fondant.

Selve kagen var mudcake, og den var lagt sammen med en smule chokoladefrosting.

Jeg må vist bare erkende at børn har en god og uforudsigelig fantasi :):)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post121

Minecraft

Kager til drengePosted by Didde Sat, November 10, 2012 14:17:50

Puha hvor denne kage har voldt mig problemer :( Jeg syntes ellers at jeg havde forberedt mig så godt som muligt.. Jeg havde talt hver en lille firkant på originalbilledet, og regnet ud hvor mange og hvor brede de skulle være, og hvor høj og bred kagen skulle være for at få det til at passe. Og hvad sker der... det passede OVERHOVEDET ikke da jeg satte firkanterne på. grr. Nå, men så måtte jeg putte færre på, hvilket resulterede i at mønsteret ikke passede.

Jeg kunne godt have overtrukket kagen med fondant inden firkanterne skulle på for at lette arbejdet, men jeg ville gerne undgå alt for meget fondant, så jeg brugte meget tid på at smøre kagen så præcist op som jeg kunne ( og det er IKKE nemt når det skal være SÅ lige og skarpt ). Men det gik nu meget godt, og reddede mig også i den sidste ende tror jeg.

Tænk at så "simpel" en kage skulle vise sig at være en af de mest udfordrende jeg har lavet :0

Nu håber jeg at nevøen bliver glad og ikke ser alle de fejl som jeg ser ;)

I øvrigt bestod den af mudcakebunde lagt sammen med lys chokoladetrøffel.

  • Comments(2)//www.drala.dk/#post118
Next »