Drala

Drala

Fødselsdagsgarder

FødselsdagskagerPosted by Didde Sat, March 05, 2016 15:39:21

Jeg er jo stoppet med at lave kager på bestilling, så der går noget længere tid mellem dem nu. Her er dog endelig en :)
Søde lille Asger skulle fejre hans første fødselsdag, og hans dejlige forældre ville gerne have mig til at lave hans kage :) Der måtte gerne være knald på farverne, fest og farver. Gerne flag, balloner, 1tal. Evt en garder og noget med dyr. Dette blev løsningen.
Min stil er jo helt klart enkel, så det var faktisk en udfordring for mig at forene alt det festlige og farverige til noget relativt enkelt og stilrent.
Heldigvis blev de rigtig rigtig glade og har givet mig de sødeste og mest rørende ord tilbage <3 Jeg er vild med dem ;)

Asgers kage bestod denne gang af vanille/marcipanbunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. Pynten har jeg selv kreeret :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post250

En stor guldmedalje

FødselsdagskagerPosted by Didde Sun, September 27, 2015 10:36:59

Denne er lidt sjov synes jeg :)
Det var en arbejdskollega som gerne ville overraske hendes mand til deres fælles fødselsdag. Hun syntes at han skulle have en guldmedalje for at have holdt hende ud også mange år ;)
Så det fik han. Og det var bare en sød ide synes jeg.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post242

Musselmalet kage

FødselsdagskagerPosted by Didde Mon, January 26, 2015 20:15:41
Denne kage har fået min facebookside til at eksplodere. Hold da op det var en populær kage :0 Den var til en 30 års fødselsdag, og egentlig noget af det mest simple. Når det så er sagt, så var det rimelig nervepirrende at skulle male så præcist på den færdige kage. Men det gik :)
Det er desværre endnu en kage jeg ikke kan huske hvad der var i. Jeg MÅ altså blive bedre til at lægge dem op her med det samme :0

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post219

I love NY

FødselsdagskagerPosted by Didde Sat, November 01, 2014 21:13:09

Denne kage var til en pige som blev 18 år, og i gave fik hun en rejse til New York. Derfor ville hendes forældre gerne give hende en kage som symboliserede netop New York. Jeg Undervuderede totalt sværhedsgraden af at sætte den sorte skyline fast på kagen. Jeg havde skåret den ud i hånden, og den var ret høj ( kagen var ca. 25 cm høj ), så da den ligesom skulle glattes op af kagen, knækkede den og/eller kom skæv på. Og da kagen svedte klistrede de fast med det samme på det hvide, iiihhhh.
Nå men det gik til sidst, og jeg synes den blev fin, så nu håber jeg bare at fødselsdagsbarnet også syntes det :)
Den bestod af mudcakebunde, lys chokoladetrøffel med stykker af Marabou Daim og hindbærmousse. Det var to ens kager i samme størrelse som var sat ovenpå hinanden, for at få plads til den høje skyline.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post210

YooHoo og bambus

FødselsdagskagerPosted by Didde Sat, October 18, 2014 18:15:03

Denne kage var til en af min søsters veninder. Hendes datter havde nemlig fødselsdag, og hun ønskede sig en grøn kage med hendes yndlingsyoohoobamse på. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om at bambus var et must på sådan en kage, så jeg begav ud i at lave netop det, og jeg synes at de passer super fint til pandabamsen. Jeg har i øvrigt lavet en how to på bambus på min facebookside Drala kager :) De lyserøde prikker og de små blomster gjorde at kagen blev tilpas piget.
Denne gang bestod kagen af mudcakebunde og chokoladefrosting. Pynten er som altid håndlavet og af gumpaste.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post206

Marcus 19 år.

FødselsdagskagerPosted by Didde Mon, September 15, 2014 12:10:29
Marcus, vores søn, blev 19 år, og vi skulle holde fødselsdag og afskedsfest for ham på en og samme tid. Få dage efter hans fødselsdag rejste han nemlig til Club La Santa for at arbejde. Jeg ville gerne lave nogle kager til ham som indikerede at han rejste, men jeg måtte ikke lave om på at han ALTID vil have almindelige lyse bunde med vanillecreme, banan, chokolade og glasur på toppen :)
Derfor lavede jeg sådan en, med flødebolleguf på siden ( han kan ikke lide flødeskum ), og et hjemmelavet Club La Santalogo på toppen, samt lidt sprinkles på siden. Den indikerede så hans rejse, og så lavede jeg en rigtig dansk lagkage som den anden, og som indikerede hans hjemland :)
Den "danske" kage bestod af lyse bunde, jordbærmousse og vanillecreme. Den smurte jeg op med flødeskum og pyntede med jordbær.
Puha, hårdt at sige farvel til min dejlige dreng.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post199

Kage til mor.

FødselsdagskagerPosted by Didde Wed, April 02, 2014 10:47:03

Af en eller anden grund har jeg ikke fået taget billeder af denne kage med mit kamera, men kun med min telefon. Derfor har jeg kun dette billede at vise jer.

Min mor har haft fødselsdag, og skulle samme dag stoppe på arbejde og gå på efterløn. Hun ville gerne give hendes kolleger en dejlig kage, og det ville jeg selvfølgelig gerne hjælpe hende med :)
Min mor har altid været glad for små ordspil og ordsprog, og hun har selv bestemt hvilket der skulle stå på kagen her. Jeg synes det er så fint, og så rigtigt :)

I kagen her var der mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. Den var smurt op med samme lyse trøffel, og overhældt med chokoladeglaze. Blomsterne havde jeg selvfølgelig selv lavet :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post180

Glade farver

FødselsdagskagerPosted by Didde Tue, January 14, 2014 10:13:39

Min kollega Annette som var aftager af kuffertkagen og luftballonkagen, skulle bruge en kage mere. Denne gang ville hun gerne overraske datterens reservebedste med en kage til dennes fødselsdag. Hun ville gerne bede om en kage med blomster og i farverne pink og orange. Jeg er selv vild med de to farver sammen, og fik lyst til at lave nogle store roser. Op af siderne havde jeg lavet en ombreeffekt med små blomster i royal icing, og på toppen kom der en plade med navnet præget i.
Indholdet i kagen var præcis det samme som i kufferten, da reservebedste synes det var alle tiders :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post175
Next »