Drala

Drala

Mickeys klubhus

BørnekagerPosted by Didde Sun, September 27, 2015 10:04:47

Min papbrors søde lille Molly skulle navngives, og jeg fik æren af at lave en kage til festligheden :) Det var min Far og Mollys farmor Nina som skulle give kagen, og jeg fik besked på at den ikke måtte være tøset.
Da Nina sagde at Molly er glad for Mickeys klubhus, var det jo oplagt at bruge det som tema. Jeg tænker at sådan en som Mickey er let genkendelig for sådan en lille 1årig.
Heldigvis blev både Molly og hendes forældre rigtig glade for kagen :)
Den bestod af vanille/marcipanbunde lagt sammen med jordbærmousse og Lemoncurd.
Pynten er som vanligt håndlavet :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post241

Vinterskovkage

BørnekagerPosted by Didde Sat, December 07, 2013 21:44:41

Sødeste lille Elias havde 1 års fødselsdag, og da han er glad for dyr, syntes hans mor og far at han skulle have en kage med netop dyr. Det måtte gerne være dyr fra skoven, og kagen måtte gerne afspejle årstiden.
Resultatet blev dette, og jeg håber at både forældre og Elias blev glade for kagen. Jeg har været på arbejde, så det var min mand der måtte aflevere, så jeg fik desværre ikke snakket med dem.
Som vanligt havde jeg lavet det hele selv ;) Dyr og det andet pynt var lavet i fondant tilsat tylose, og overtrækket var ren fondant. Det som skal ligne sne, var royal icing.
Selve kagen var mudcake lagt sammen med hindbærmousse, og der var til 30 personer.
Stort tillykke til Elias herfra :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post172

Duplokage

BørnekagerPosted by Didde Mon, September 23, 2013 07:52:07

Så blev det tid til Carolines fødseldsdag igen. Sidste år fik hun Nemokager, og i år skulle det så være kage inspireret af et Duplospil hun synes er sjovt.
Kagen skulle være til knap 30 personer, og jeg blev hurtig enig med mig selv om at den skulle være i to etager, da jeg gerne ville lave en "skovdel" og en "himmeldel".
"Himmeldelen" bestod faktisk af to kager som stod oven på hinanden for at skabe lidt højdeeffekt, og fordi jeg gerne ville afprøve min nye airbrush ;)

Kagerne i både bund og top bestod af det samme, nemlig Mudcake, hindbærmousse og mørk chokoladetrøffel. De var smurt op med italiensk marengssmørcreme, og den nederste var overtrukket med indfarvet fondant, mens den øverste var overtrukket med hvid fondant, som så blev malet blå med airbrush. Det kræver helt sikkert øvelse, og dette var den første jeg prøvede på.

Alt pynten havde jeg selvfølgelig lavet selv ;)

Stort tillykke til Caroline med de 2 år, jeg håber hun blev glad for kagen og kunne genkende figurerne :)

  • Comments(1)//www.drala.dk/#post163

En drenge og en pigekage

BørnekagerPosted by Didde Mon, May 20, 2013 13:00:36

Ja det var mange billeder, jeg ved det godt, men jeg vil jo så gerne vise jer mine kreationer :)

Kagerne her var til min kollega hvis børn havde fødselsdag. Mads ville gerne have en kage som var blå med LOLlogo, sværd og hans navn. Maya ville gerne have en kage med pink blomster i forskellige nuancer, hjerter og hendes navn. Altså en rigtig drengekage og en rigtig pigekage :)

Begge kager bestod af mudcakebunde lagt sammen med jordbærmousse tilsat frysetørrede jordbær i det ene lag og lys chokoladetrøffel i det andet lag. Den italienske marengssmørcreme som kagerne var smurt op med var tilsat jordbæressens.

Overtrækket var fondant, og alt pynt havde jeg lavet af gumpaste fra Satin ice. Sværdene er i øvrigt stivet af med en træpind.

Min kollega blev rigtig glad da hun hentede kagerne, og jeg er spændt på at høre hvad Mads og Maya synes. Stort tillykke til dem begge :)

  • Comments(4)//www.drala.dk/#post147

Nemo

BørnekagerPosted by Didde Mon, October 01, 2012 10:12:30

Denne kage var SÅ hyggelig at lave. Jeg er vild med filmen Nemo, og synes figurerne er søde og sjove, derfor var det hyggeligt at sidde og forme dem, og se dem "komme til live". Jeg har lagt flere billeder ind end jeg normalt gør, men syntes at der var så mange detaljer. Nemo kom på den mindste kage, da han jo var blevet væk fra alle de andre :) Den største kage bestod af mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel, og den mindre af vanille/marcipanbunde lagt sammen med hindbærmousse. Begge blev smurt op med IMBC og ovetrukket med fondant. Alle figurer samt pynt var naturligvis håndlavet og af fondant.  • Comments(2)//www.drala.dk/#post98

Sæl og pingviner

BørnekagerPosted by Didde Sun, September 30, 2012 21:57:13

Kage til skønne Emilias 9 års fødselsdag. Hun havde set en sæl på nettet hun havde forelsket sig i, så den måtte hun have, og også noget med vand og sne. Det blev til denne kage med sæl, pingviner og to små fisk. Kagen bestod af chokoladekage (Karinas den lette), lagt sammen med chokoladefrosting. "Sneen" var fluffy white frosting, der smager som flødebollefyld, og er et hit hos børn.Vandet, dyrene samt bogstaver var lavet af fondant. Alt var håndlavet.  • Comments(0)//www.drala.dk/#post10