Drala

Drala

Studenterkage til Marcus

StudenterhuerPosted by Didde Mon, September 15, 2014 11:16:50
Så blev det vores egen søns tur til at blive student :) Det var rigtig dejligt vejr da han kom forbi med resten af hans fulde klasse, og vi kunne ikke ha haft en bedre oplevelse. De var alle så søde og sjove, og de elskede mine kager.
Inde i "huerne" var der gulerodskage og cream cheese frosting, og i popsene var der mudcake.
Jeg bliver til gengæld nødt til at krybe til korset og tilstå at jeg for første gang har brugt ikke hjemmelavet pynt på mine kager :( Det var de små huer på cakepopsene som var af papir og købt i en butik. Jeg havde alt for meget om ørerne til at kunne nå at fremstille 35 små huer.
Men skidt pyt, vi havde dejlige 20 min alligevel :)

  • Comments(1)//www.drala.dk/#post196

STX hue til Emilie

StudenterhuerPosted by Didde Tue, June 25, 2013 12:27:19

Den anden nyudsprungne student der skulle bruge kage, var sødeste Emilie. Emilie skulle bruge to kager, den ene med mudcake og chokoladefrosting, og den anden med gulerodskage og cream cheesefrosting. De var pyntet fuldstændig ens, og hvor Sigrid havde både hendes navn og gymnasiets navn i hvid skrift, skulle Emilie have hendes navn med bordeux skrift. Hun havde i ørigt også valgt emblem og knapper i guld.

Stort tillykke med eksamen til Emilie :)

  • Comments(7)//www.drala.dk/#post154

STX hue til Sigrid

StudenterhuerPosted by Didde Tue, June 25, 2013 12:16:57

Så er det tid til at alle de fine studenter springer ud, og selvfølgelig skulle jeg lave kager til et par stykker af dem :) Den ene var Sigrid, som skulle bruge denne store hue ( 35 cm i diameter ) til festen i aften. Sigrids fulde navn og gymnasiets navn står selvfølgelig bagerst på huen, og kan muligvis lige skimtes på billede nr 2. Ellers har hun fået sølvemblem og sølvknapper, da det er hendes valg på den rigtige hue.

Den store hue bestod af mudcakebunde lagt sammen med chokoladefrosting og smurt op med italiensk marengssmørcreme.

Stort tillykke til Sigrid med hendes hue :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post153

Sort studenterhue

StudenterhuerPosted by Didde Sun, September 30, 2012 23:50:03

Endelig blev det min tur til at lave en studenterhuekage :). De er så fine synes jeg. Denne student har valgt at få en sort hue, da han har haft et bestemt antal fag på A niveau. Først troede jeg bare at båndet var sort, men skulle vise sig at være hele huen. Den sorte hue fåes så med enten et tyndt sølvbånd, eller det klassiske røde/bordeaux bånd. Vi vidste ikke hvad studenten skulle have, så jeg valgte det klassiske, og krydsede fingre for at det var det rigtige. Inde i huen var der mudcakebunde og blåbærcreme. Som vanligt var den smurt op med IMBC og overtrukket med fondant. Emblem samt bånd og navn var også af fondant. Desværre får det fugtige sommervejr overtrækket til at bule lidt op når kagen kommer ud fra køleskabet. Øv, der er ikke noget jeg kan gøre ved det :(  • Comments(0)//www.drala.dk/#post54