Drala

Drala

Sommer og jordbær

Andre kagerPosted by Didde Sun, September 27, 2015 09:54:13

En sød ven fra stalden skulle bruge en kage til hendes datter som blev færdig som sygeplejerske. De havde kigget lidt rundt på min side, og kunne godt lide designet på den bryllupskage jeg har lavet til min far sidste år. Det lidt vilde og naturlige.
Jeg foreslog at der bland andet kom jordbær på, da det passede perfekt til årstiden og farverne. Det ville de heldigvis gerne, så kagen endte således ud :)
Da jeg jo som vanligt er liiidt sent ude med at få opdateret Drala, er denne kage ikke fra nu, men fra Juni ;) Derfor kan jeg heller ikke huske hvad der var i.
Men alt var som det plejer håndlavet.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post240

Tulipaner

Andre kagerPosted by Didde Thu, April 23, 2015 15:37:15
Jeg laver tulipaner til weekendens bryllupskage :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post227

Giveaway på facebook

Andre kagerPosted by Didde Sat, October 18, 2014 18:44:45
Jeg har i går startet en giveaway på min facebookside Drala kager, da jeg lige har rundet 1000 følgere. Præmien er gode sager til halloweenkager, så tag et kig :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post209

Lilla romantik

Andre kagerPosted by Didde Sat, October 18, 2014 18:26:54

Denne lille kage ( ø13 ) var faktisk bare en smagsprøve til en kollega som skal bruge kage fra min hånd på et senere tidspunkt. Inholdet skal nemlig være det samme som kagen med YooHoobamsen, så da jeg alligevel stod med det, kunne jeg lige lave lidt til hende. Det var nu ikke meningen at den skulle pyntes, men da jeg ryddede op på mit bord i mit kageværelse, lå denne mørkelilla rosa der og ville rigtig gerne bruges sammen med en lysere lilla som jeg havde tilovers fra noget overtræk. Jeg fandt guldbladene i gemmerne, og behøvede så kun at lave perlerne. Nemt, ligetil og rart at få brugt noget der blev tilovers :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post207

Efterår

Andre kagerPosted by Didde Sat, October 18, 2014 17:51:20

Så blev det efterår, og en kollega skulle holde fødselsdag med netop dette tema. Eller rettere sagt, høsttema. Græskar var et krav til pynten, men ellers havde jeg frie hænder. Jeg syntes at det var rigtig hyggeligt at lave alle disse små efterårsting. Specielt bladene som alle blev forskellige i de fine farver.
Inden i denne kage var der mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. Alt pynt er håndlavet og i gumpaste.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post204

Kagen med sten.

Andre kagerPosted by Didde Mon, September 15, 2014 11:30:59

Det her må alligevel være en af de underligste kager jeg har lavet, og jeg var noget skeptisk da min kusine sagde hvad de ønskede sig. En GRÅ kage med sten på :0 Ikke noget farve, ingen skrift eller noget andet end sten :0
Alligevel synes jeg at den kom til at tage sig fint ud, og min kusines datter (som skulle have kagen) blev rigtig glad for den, og det er jo det vigtigste :)
Stenene lavede jeg af grå, sort og hvid fondant, og det var super nemt. Kagen bestod af mudcake og chokoladefrosting, og kanterne var sprøjtet med Royal Icing.
Stort tillykke smukke Anna med de 18 år.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post197

Drala på facebook

Andre kagerPosted by Didde Sun, August 24, 2014 16:24:44
Drala er kommet på facebook. Eller har faktisk været det nogle måneder nu, jeg har bare glemt at fortælle om det. Men til jer som kunne være interesserede i at følge mig derinde, hedder jeg Drala kager. Der kommer lidt flere opslag der end her, og er et mere tilgængeligt forum synes jeg :) Jeg kommer selvfølgelig stadig til at lægge billeder og tekst op herinde :) Link til facebook : https://www.facebook.com/pages/Drala-kager/1378631645705858

smil fra Didde

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post195

Hospitalskage.

Andre kagerPosted by Didde Tue, June 24, 2014 20:21:31

Denne opgave har jeg egentlig ventet længe på. Jeg er jo sygeplejerske, og har min daglige gang blandt både sygeplejersker, sosuer og læger. Så at jeg ikke før har lavet en kage som denne er utroligt. Men nu skulle det altså være. Det var et forældrepar til et lille barn, som desværre har tilbragt alt for meget tid på sygehuset, som gerne ville glæde afdelingen med en kage. Rigtig sød tanke :)
Vi aftalte at kagen skulle bestå af vanille/marcipanbunde og choko/orangemousse. Som vanligt smurte jeg op med imbc. Alle tingene på kagen har jeg modelleret af gumpaste. Teksten på sprøjten og på Panodilerne er skrevet med en tusch beregnet til fødevarer.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post192
Next »