Drala

Drala

Bille og elefanten

DåbskagerPosted by Didde Mon, June 08, 2015 23:11:49
Endnu en drengedåb :) Denne gang Bille. Da jeg talte med hans mor, ville hun gerne have en kage med vimpler, Billes navn i klodser og gerne en elefant. Løsningen blev denne, og farverne var fine. To blå nuancer, hvid og lime. Dåbsdatoen kom også med, hvilket også var et ønske, men ikke et krav :)
Billes fine kage bestod af mudcakebunde og jordbærmousse.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post238

Barnedåb og dyr

DåbskagerPosted by Didde Mon, June 08, 2015 22:51:42

Asger hed den lille dreng som skulle modtage denne kage på hans dåbsdag :) Asgers helt utrolig søde forældre havde givet mig helt frie hænder til både design og smag. Eneste krav var at der skulle være noget lyseblåt. Jeg fandt inspiration på nettet til dyrene, og tog udgangspunkt i dem. Derfor blev kagen lyseblå og lysegul, med lidt farvespil i dyrene. Jeg har muligvis nævnt det før, men jeg synes den store udfordring med dåbskager til drenge, er at finde nogle gode farver. Det duer ikke for mig at lave den blå og blå. Det bliver for koldt at se på. Denne blev så fin med det helt lyse gule. Asgers forældre blev heldigvis rigtig glade, og så bliver jeg jo glad :)
Under pynten gemte der sig mudcakebunde, hindbærmousse og karamelmousse.

  • Comments(1)//www.drala.dk/#post235

Dåbseventyr

DåbskagerPosted by Didde Thu, April 23, 2015 15:32:59

En arbejdskollegas barnebarn skulle døbes, og jeg skulle stå for kagen. I indbydelserne til dåben havde forældrene skrevet et sødt lille eventyr, som bla omhandlede en stork og en frø der endte som en lille babyprins. Kagen afspejlede dette eventyr.
Jeg er jo ikke så begejstret for moulds, men jeg har dog enkelte som jeg ikke vil undvære. Den lille baby var lavet i sådan en. Jeg har haft den mould siden jeg startede med at lave kager, og har ikke brugt den før nu :0 Man laver en nøgen baby, og kan så selv iklæde den det man nu synes. ligeledes skal den have lidt liv med lidt hårfarve og sådan. Lille Milas skulle døbes i en Hollydragt med grå kløvere på, så det fik babyen på kagen da også. Han fik også en krone på, når nu det var en lille prins.
Selve kagen skulle overtrækkes med fondant i forklædning som marmor, så det blev den ;)
Under det fine "marmor" var der vanille/marcipanbunde, mørk chokoladetrøffel og karamel. På nær babyen har jeg modelleret det hele i hånden.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post226

mumitroldene nr. 2

DåbskagerPosted by Didde Thu, April 23, 2015 14:35:49

Tid til opdatering ;)
Jeg skulle igen kaste mig ud i at modellere mumitrolde. Denne gang til en en pigedåb. Og så skulle snorkfrøkenen også være med denne gang :) Der var et ønske om lilla sommerfugle og navneklodser ud over troldene, så løsningen blev denne.
Hvis nogle er interesserede ligger der en how to på klodserne på min facebookside Drala kager.
Denne mumitroldskage bestod af vanille/marcipanbunde, lagt sammen med passionsfrugtmousse og mørk chokoladetrøffel.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post222

Blå ombre drengedåb

DåbskagerPosted by Didde Mon, January 26, 2015 20:46:17

Denne har jeg lige afleveret i weekenden, så den er helt frisk i hukommelsen :) Den var til lille Mathias, og det var hans søde mor der kom efter den. Hun blev simpelthen så fantastisk glad at det gjorde mig helt forlegen. Men hvor er det bare den bedste følelse. At nogle bliver så glade for noget man har lavet :) Mathiaś forældre havde selv bestemt designet, jeg lavede bare en smule om på placeringerne.
Indeni var der vanille/marcipanbunde, lagt sammen med hindbærmousse og mørk chokoladetrøffel :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post221

Islandsk krise

DåbskagerPosted by Didde Mon, January 26, 2015 19:09:57

Egentlig var jeg så glad da jeg var færdig med denne kage. Jeg syntes den var rigtig flot. Meget nordisk i udtrykket, og jeg var vild med bogstaverne som lignede massivt træ. Men men men, desværre blev glæden kort, for modtageren af denne kage var så utilfreds at hun græd :( DET var ikke sjovt. Vi havde forud for kagen skrevet meget frem og tilbage og jeg troede jeg havde forstået hendes ide, men det havde jeg åbenbart ikke. Det var jo på ingen måde min hensigt at gøre kvinden ked af det, tværtimod. Men heldigvis syntes de at den smagte dejligt :0
Den bestod af vanille/ marcipanbunde, hindbærmousse og vanillecreme med hakket chokolade. Overtrækket var marcipan og pynten lavet af fondant :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post214

Mumitrolde

DåbskagerPosted by Didde Mon, January 26, 2015 18:58:29

Lille Liam bor heeelt nede i Sønderjylland, men heldigvis arbejder jeg sammen med hans søde faster, som gerne ville overraske hans forældre med denne kage. Liams mor er glad for Mumitroldene så derfor skulle de på kagen. Resten måtte jeg selvom. Jeg valgte at bruge rød på kagen sammen med det blå, da jeg synes det frisker den kolde blå farve lidt op. Heldigvis faldt det i god jord :)
Kagen bestod af mudcake og chokoladefrosting.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post213

Cupcakes til Evie

DåbskagerPosted by Didde Fri, November 14, 2014 10:42:07
En kollega som jeg før har lavet kage til, skulle nu holde dåb for hendes søde datter Evie. Hun ville gerne have cupcakes, og jeg måtte selv bestemme hvordan de skulle se ud. Faktisk havde jeg først en anden plan, men alligevel syntes jeg ikke at det passede sig, så jeg kom op med dette i stedet. Jeg er på en måde lidt træt af at dåbskager til piger altid er lyserøde og til drenge lyseblå ( det vil i også kunne se på den næste kage jeg lægger op ). Så det er bare så dejligt når forældrene er med på lidt spræl ;)

De små kager bestod af mudcakekage med midte af karamel og topping af flødebolleguf. Det smager altså virkelig mums :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post212
Next »