Drala

Drala

Pingvinen

3DkagerPosted by Didde Sat, March 05, 2016 15:53:49
Denne her har jeg set VIRKELIG meget frem til at lave. Den var til min mor, som elsker pingviner. Hun skulle holde fødselsdag og så besluttede vi sammen at hun skulle have en pingvinkage. Jeg havde på et tidspunkt set den på nettet, så jeg havde et billede i hovedet af hvordan jeg ville have den, og jeg må nok indrømme at jeg betvivlede mine egne evner ret meget. Alligevel gik det, og jeg blev faktisk ret glad for den lille fyr.

Min mor blev over-super-monster glad for den, og hun nægtede at vi skulle spise den :):) Meeeen det hører jo med, så efter lang tid fik jeg, og resten af selskabet, hende dog overtalt til at skære hul på den. Men jeg måtte gøre det. Hun kunne simpelthen ikke.

På næstsidste billede kan i se snittet. Det var mudcake og chokoladefrosting. Det smager overdrevet lækkert og er godt til 3D kager da det er ok skærefast.
Jeg havde for første gang selv lavet fondanten, da jeg ikke havde så meget købefondant tilbage. Det er IKKE sidste gang. Det var fint at arbejde med og smagte meget bedre.

På det sidste billede ser i pingvinen inden farvelægning, og mens den stadig står til tørre med vinger og fod. Den ligner næsten en gipsfigur ;)

  • Comments(3)//www.drala.dk/#post251

Fødselsdagsgarder

FødselsdagskagerPosted by Didde Sat, March 05, 2016 15:39:21

Jeg er jo stoppet med at lave kager på bestilling, så der går noget længere tid mellem dem nu. Her er dog endelig en :)
Søde lille Asger skulle fejre hans første fødselsdag, og hans dejlige forældre ville gerne have mig til at lave hans kage :) Der måtte gerne være knald på farverne, fest og farver. Gerne flag, balloner, 1tal. Evt en garder og noget med dyr. Dette blev løsningen.
Min stil er jo helt klart enkel, så det var faktisk en udfordring for mig at forene alt det festlige og farverige til noget relativt enkelt og stilrent.
Heldigvis blev de rigtig rigtig glade og har givet mig de sødeste og mest rørende ord tilbage <3 Jeg er vild med dem ;)

Asgers kage bestod denne gang af vanille/marcipanbunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. Pynten har jeg selv kreeret :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post250

Nytår 2015

CakepopsPosted by Didde Sat, March 05, 2016 15:28:18

Disse små banditter lavede jeg til nytårsaften som en lille ekstrating, men de blev da søde :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post249

Kage til Hollie Nolia

Kager til pigerPosted by Didde Sat, March 05, 2016 15:21:52

Hooooold nu op hvor blev jeg glad da Mascha Vang valgte lige præcis mig til at lave kagen til Hollie Nolias 3 års fødselsdag :) Det er nemlig sådan at jeg er ret vild med kvinden ;) Jeg synes sgu hun gør det godt, og jeg elsker hendes synspunkter på mange ting og sager. Så jo, det betød alligevel en hel del at glæde hende med denne kage.

Hun havde søgt på hendes blog efter en til at lave kagen, og UTROLIG mange havde skrevet til hende, mig incl. Jeg hørte intet, og tænkte at muligheden nok var gået til en anden, så jeg blev ret overrasket da der onsdag formiddag tikkede en mail ind fra hende. Så jeg fik jo pludselig travlt :0 Heldigvis gik jeg på det tidspunkt hjemme med en nyligt opereret ankel, så jeg gik igang med det samme.

Nok om alt det ;);)
Hollie Nolia skulle have en kage med hendes yndlingstvserie, Doc McStuffin. Puha mennesker er jo ikke ligefrem min super favorit ting at lave. Men jeg synes det gik. Mascha blev i hvert fald rigtig rigtig glad. Og så bliver jeg jo glad :)
Kagen bestod af vanille/marcipanbunde og chokoladefrosting. Jeg ønskede at lave den så børnevenlig som muligt for Hollie Nolias skyld, og jeg ved fra bloggen at hun elsker chokolade.
Alt pynt er lavet i hånden...præcis som det plejer at være :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post248

Drala på facebook

How toPosted by Didde Mon, October 05, 2015 16:16:25
Jeg har skrevet om det før, men gør det da bare lige igen ;)
Drala er facebook og hedder Drala Kager. Den bliver opdateret lidt oftere end siden her, og der kommer også lidt flere små opskrifter og den slags :)
Go follow :):)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post247

Brændende kærlighed .

BryllupskagerPosted by Didde Sun, September 27, 2015 15:29:26

Endnu en bryllupskage :)
Denne til min papbror og hans smukke brud. Trine ( bruden ) Ville gerne have en kage med perlemorsfarvede perler på, som passede til de perler hun havde på kjolen, samt fine lyserøde brændende kærlighedsblomster som der bla var i brudebuketten. Fint og sart og perfekt til en bryllupskage :) De små blomster fik dig selvskab af et par sukkerpæoner, som jeg synes passede så fint til.
Brudeparret havde bestemt at kagen skulle bestå af mudcakebunde, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel med hakket daim.
Den blev smurt op med IMBC og overtrukket med fondant. Alt pynt var håndlavet i gumpaste.

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post246

Ægte pæoner

BryllupskagerPosted by Didde Sun, September 27, 2015 15:18:49

Den her kage er nok den kage som har givet mig flest nerver på. Jeg lavede den i august, og den skulle afleveres inde midt i København på den meget varm sommerdag. Jeg kører ikke med sådan en kage her stablet. Den blev delvist samlet hjemmefra, så de to store nederste stod på hinanden, og de to mindste øverste stod på hinanden. Dvs jeg "kun" skulle placere den midterste på nederste, og de to øverste på den miderste. Det er intet problem herhjemme når kagerne er kolde, og dermed meget mere stabile.
Jeg var nervøs for om de ville blive for varme på turen til Kbh så de ikke kunne håndteres. Min mand var med, og havde lavet nogle fine kasser til kagerne med en masse is i, så med dem, og åbne vinduer hele vejen, gik det gudskelov.
Kagen blev så flot, og de friske pæoner klædte den fantastisk :)
Så alt gik simpelthen så godt, og brudeparret blev super glade. Yay :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post245

En rejsekuffert

3DkagerPosted by Didde Sun, September 27, 2015 15:00:14

Dette var den 2. kuffertkage jeg har lavet. Den 1. var til en kollega, og det var denne også.
En kollega som skulle fejre hendes datter af flere årsager. Hun var blevet 20 år, sprunget ud som student og ikke mindst skulle hun ud på en spændene rejse til Australien. Derfor kom min kollega og jeg på at lave denne kuffert, som kunne bære at få alle disse begivenheder med uden at det ville blive rodet.
Denne gang bestod kagen af mudcake, hindbærmousse og lys chokoladetrøffel. Den var opsmurt med IMBC og overtræk samt pynt er fondant :)

  • Comments(0)//www.drala.dk/#post244
Next »